Teamontwikkeling door een op maat gemaakt traject

Op maat gemaakte korte of langer durende teamtrajecten op basis van een specifieke teamvraag.

 

Doelgroep
Teams die constateren dat ze met elkaar een ontwikkelstap te zetten hebben omdat ze anders hun doelstellingen niet (efficiënt) halen.

 

Doel

Het versterken van de performance van teams.  Een high performing team scoort hoog op zowel de kwaliteit van hun richting, als op de kwaliteit van hun interactie.  Door op beide assen te ontwikkelen, zal het team haar doelen op een prettigere manier bereiken.

 

Scope

Ieder traject start met een intake. In het licht van een high performing team stellen we daarbij als opening twee vragen:

Qua richting: Wat willen jullie waarom bereiken (met je team en met de training)?

Qua interactie: Hoe doen jullie de dingen met elkaar?

 

Ter afsluiting van de intake stellen we de vraag: Wanneer zijn jullie helemaal tevreden aan het einde van de training of het traject? Wat zou een resultaat zijn dat boven je verwachting ligt? En dan gaan we aan de slag om de training of het traject te ontwerpen. Na akkoord over ons in interactie opgesteld voorstel gaan we samen aan de slag.

 

Voorbeelden van resultaten van de training

Syntrus Achmea Bert van den Bunt (Voormalig directeur a.i.) 06-29131498

In een periode dat de organisatie in zwaar weer verkeerde was ook het MT Operations geen goed team. Gedurende 2 jaar versterkten we het vertrouwen en ontwikkelden we het MT tot een goed samenwerkend team met heldere doelen.

 

Beleidsontwikkeling Zilveren Kruis Gitta Hoeks (Senior Manager) 06-14490220

Een startend hooggeschoold team dat de functie beleidsontwikkeling  zorginkoop vorm moest geven. Gedurende 2,5 jaar het team ontwikkeld. In die periode werd de afdeling Zorginkoop tot meest vertrouwde genomineerd door het zorgveld.

 

Praktische informatie
Locatie             : Overal in de wereld (voertaal Engels of Nederlands)

Duur                : Kan eenmalig maar ook langdurig, geheel afhankelijk van de vraag

Groep              : tot 20 deelnemers

Kosten             : tot 10 deelnemers € 800,- per dagdeel (vier uur), tussen 10-20  € 1.600,- per dagdeel exclusief reis-, accommodatie- kosten en exclusief 21% BTW.